Wat wij doen

Regelmatig krijgen wij de vraag: Betaalbare Stemmen, dat klinkt leuk maar wat doet een stemmenbureau eigenlijk? Nou, een heleboel! Het is zeer waarschijnlijk dat jij ooit één van onze stemacteurs en voice-overs hebt gehoord. Onze stemacteurs en voice-overs worden onwaarschijnlijk veelzijdig ingezet. Van het inspreken van professionele voicemails tot het inspreken van commercials, tekenfilms, luisterboeken, bedrijfsfilms en documentaires. Om je een beeld te geven wat onze stemacteurs allemaal voor jou kunnen betekenen, hebben we enkele diensten uitgebreid omschreven. Heb jij een uniek project dat niet in een hokje is te verdelen? Neem contact met ons op, wij zijn flexibel en staan altijd open voor uitdagende projecten.

Bedrijfsfilms, webvideo's en uitleganimaties inspreken

Onze Betaalbare Stemmen staan klaar om jouw bedrijfsfilm, webvideo of uitleganimatie in te spreken met een pakkende voice-over. Wij adviseren jou graag bij het selecteren van de juiste stemacteur. Onze opdrachtgevers schakelen onze stemacteurs in vanuit reclamebureau’s, videoproductiebedrijven en midden- en kleinbedrijven.

Doe inspiratie op

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Bekijk meerdere bedrijfsfilms of videoproducties en leg aan onze stemacteurs uit wat jij daar zo goed of juist slecht aan vindt. Op deze manier kunnen wij langzaam schaven aan jouw video totdat het de juiste snaar raakt om jouw doelgroep tot in iedere vezel te prikkelen.

Onderscheidend in aanpak, visie en prijs

Wat voor stemopname jij ook nodig hebt, wij doen het gehele productieproces. Van het selecteren van de stem tot het opnemen en monteren. Binnen twee werkdagen ligt de stemopname, afgemixt en wel in de mailbox. Wij geven gratis advies en stellen graag enkele stemacteurs voor. Wij houden rekening met de tone of voice, de doelgroep en het soort project. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van bedrijfsfilm of webvideo? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Luisterboeken inspreken
Bedrijfsfilms, webvideo's en uitleganimaties inspreken

Luisterboeken inspreken

Het percentage mensen dat luisterboeken verslindt blijft jaarlijks toenemen. De aanvragen van uitgevers die onze stemacteurs inschakelen voor het inspreken van een kinderboek, roman of literaire thriller nemen evenredig toe. Het is een understatement wanneer wij zeggen dat het luisterboek populair is.

Verhalende stemacteurs voor luisterboeken

Het luisterboek is tegenwoordig een graag geziene gast in de collectie van de oude- en ook de nieuwe generatie boekenlezers. Dit komt door de vluchtige tijd waarin we leven. Mensen hebben minder tijd en willen toch in de trein, auto of tijdens het hardlopen wegdromen bij een goed boek. Wegdromen gaat zoveel eenvoudiger wanneer de voice-over de luisteraar bij de hand neemt. In staat is de oren van de luisteraar goed te bespelen en te boeien tot de laatste letter. Wij hebben prachtige vertelstemmen in huis, verzorgen de casting en zo nodig de hele productie. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van een luisterboek? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De vraag naar goede stemmen voor luisterboeken neem toe. Heb je een mooie stem en wil je je graag ontwikkelen als luisterboek-stem? Kijk dan ook even naar onze opleiding Leren Stemacteren.

Stem inspreken voor radio- en tv-commercials

Stem inspreken voor radio- en tv-commercials

Spreeksnelheid, timing en woordgebruik zijn van cruciaal belang tijdens het inspreken van een tv- en radiocommercial. Onze stemacteurs zijn bedreven en weten jouw doelgroep tot in iedere vezel te boeien. Ons stemmenbestand is doorwrocht van ervaren voice-overs van het mediapark die worden ingezet door diverse reclamebureaus.

Van briefing tot persuasieve commercials

Zonder zorgen verzorgen wij de volledige productie. Wanneer nodig schrijven wij een volledig nieuw script zodat een reclamespot geschikt is voor radio, televisie en internet. Onze stemacteurs werken razendsnel in onze eigen geluidsstudio of bij jou op locatie. Wat je van onze stemacteurs kan verwachten? Een scherpe tong, prettige klankkleur en het vermogen om deadlinegericht te werken.

Kosten van een commercial

De kosten hangen af van de inzet van de commercial. Op welke radiostations of televisiezenders wordt de commercial gedraaid? Hoe lang duurt een reclamespot? De prijzen lopen uiteen van €50,- tot €1000,-. Wij ondersteunen jou graag bij het inrichten van een radiocommercial. Met het oog van een kenner kijken we kritisch naar de teksten van de reclameboodschap adviseren op onderwerpen als: boodschap, doelgroep, functie en inzet. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van een televisie of radiocommercial? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

E-learning en instructiefilms

E-learning en instructiefilms

E-learning is in opmars. Een prettige stem die duidelijk en tot de verbeelding spreekt, zorgt ervoor dat digitale lesstof makkelijker wordt opgenomen. De voice-over bij e-learningprojecten is als een leraar die de theorie tot leven brengt door overtuigend en begrijpelijk te spreken. Wij hebben stemacteurs in ons portfolio die zich hebben gespecialiseerd in deze tak van sport.

E-learning begint op papier

Een sterke e-learning ervaring begint met een sterk concept. Wat wil je de leerling meegeven? Wat is het waard om te onthouden? Bedenk een logische volgorde in onderwerp. Maak korte zinnen in het script. Plaats een punt in plaats van een komma. Deze – en vele andere technieken – geven wij je graag mee voordat je één van onze stemacteurs inschakelt. Maak het jezelf en de leerling makkelijk.

Professionele voice-overs

Wij maken geen onderscheid in de moeite van de lesstof. In iedere rol leven onze stemacteurs zich makkelijk in. Door coaching en ervaring leveren onze voice-overs een dijk van een stem af, zodat een hoogwaardige E-learningproduct is gegarandeerd. Bij ons heb je de keuze uit een veelzijdig palet aan klankkleuren. Het gros van de projecten worden binnen twee werkdagen aangeleverd. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van een e-learningproject? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Keuzemenu's en voicemails inspreken
Keuzemenu's en voicemails inspreken

Keuzemenu's en voicemails inspreken

Een voicemail die door één van onze stemacteurs is ingesproken, biedt de beller een extra service wanneer jij even niet beschikbaar bent. Wanneer onze stemacteurs zich ontfermen over jouw voicemail, zullen bellers geduldiger wachten en sneller een bericht achterlaten.

Voicemail laten inspreken

Het is van belang dat een wachtmenu voor een telefooncentrale of keuzemenu helder is ingesproken zodat het wachten een prettige ervaring wordt. Uit onderzoek blijkt dat onduidelijkheid voornamelijk voorkomt uit slechte geluidskwaliteit, spreeksnelheid en articulatie van de stem. Om dezelfde service en kwaliteit te garanderen die de klantenservice aan jouw klanten geeft, is het verstandig een professionele stemacteur in te schakelen.

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen levert stemacteurs voor telefooncentrales, voicemails, contact centers en interactieve voice response systemen (IVR). Het professioneel laten inspreken van een telefoonsysteem is precisiewerk. Daarom adviseren wij in stemkeuze, tekstcorrecties en montagemogelijkheden. Wij hebben stemmen in alle talen, die wij tot in de puntjes optimaliseren. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van een keuzemenu of professionele voicemail? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Stemacteur voor TV-programma's en documentaires

Stemacteur voor TV-programma's en documentaires

Het is noodzaak bij een voice-over voor een realityserie, tv-programma of spelshow dat de kijker of luisteraar wordt geënthousiasmeerd. Wij weten keer op keer een perfecte match te maken tussen voice-over en de wensen van programmamakers. Voor het vinden van een stemacteur die hout snijdt ben je bij stemmenbureau Betaalbare Stemmen niet veel tijd kwijt.

Voice-over voor documentaires

Wanneer je een stemacteur zoekt voor een documentaire is timing wellicht één van de belangrijkste onderdelen. Een voice-over is de dirigent van het verhaal die het tempo bepaalt. Of je nu een spelshow, documentaire of reality serie produceert, wij hebben de juiste stem in huis. Nieuwsgierig geworden? Je bent slechts één muisklik verwijdert van het beluisteren van de variëteit op Betaalbare Stemmen. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van een tv-show of documentaire? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Audioboek inspreken
Stemmen en audiotechnici voor opnemen en bewerken van podcasts

Stemmen en audiotechnici voor opnemen en bewerken van podcasts

Lange tijd was het een beetje kabbelen voor podcastmakers. Nu, vandaag de dag lijkt het medium podcast een enorme vlucht gemaakt te hebben. De aantrekkingskracht van de podcast zit ‘m in de niche van de onderwerpen. Stel je voor, je wil iets weten over stemacteren, maar je kent niemand die dat ook leuk vindt. Dan tik je het in bij een willekeurige podcast-app, en hoppa, daar heb je een aflevering: gemaakt door iemand die stemacteren óók leuk vindt en die daar met een passie over praat. Daar krijg je als luisteraar een gevoel van herkenning van. Dat het erg waarschijnlijk is dat er over jouw hobby of passie een podcast bestaat, komt omdat de drempel voor het produceren van een show erg laag is. Het is heel makkelijk om een podcast te maken. Jouw expertise en verhaal, een microfoon en een ruimte zonder achtergrondgeluid kan al een aardig product betekenen. 

Maar je kunt het ook echt professioneel aanpakken. Met getrainde stemmen, opgenomen in een studio. Het geheel kan tevens worden afgemixt met bv een leader, muziek en passende geluiden. Ook kunnen de audiotechnici van stemmenbureau Betaalbare Stemmen jouw eigen opgenomen audio bewerken en monteren tot een mooie professionele take. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van één van jouw podcasts? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wil je graag zelf je podcast inspreken en kun je wel wat stem-presentatie coaching gebruiken? Kijk dan even op de site van ons eigen trainingsinstituut: Studio Oranjeoord

Audionabewerking

Onze audiotechnici hebben ruime ervaring met het nabewerken van voice-overs en het afmixen van de audio tot een mooie productie. Het is bij Stemmenbureau Betaalbare Stemmen dan ook mogelijk om audioproducties, zoals radiocommercials, van begin tot eind te laten produceren. Wil je meer weten over het laten maken van een volledige radiocommercial? Bekijk dan deze pagina.

Nederlandse stemactrice podcast
Podcast audionabewerking stemacteur

Apps laten inspreken

Apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ongetwijfeld gebruik ook jij apps om een film uit te zoeken, eten te bestellen of spellen te spelen. Wanneer jij een professionele voice-over nodig hebt om jouw app naar een hoger niveau te tillen, staan wij vanzelfsprekend voor je klaar. Wat jouw visie ook is: onze stemacteurs hebben het inlevingsvermogen om jouw app van een treffende voice-over te voorzien.

Sound enginering voor applicaties

Educatieve apps, kinderapps of wat voor app dan ook: onze stemacteurs pakken de uitdaging met beide handen aan. Bovendien hebben wij sound engineers in huis met een arsenaal aan synthesizers die geluiden en muziek voor jouw app kunnen maken. Alle audiobestanden die worden opgeleverd zijn geoptimaliseerd voor Android en IOS. Interesse in onze stemacteurs voor het inspreken van één van jouw apps? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Apps laten inspreken
Voice-overs en stemacteurs in meerdere talen

Voice-overs en stemacteurs in meerdere talen

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen beschikt niet alleen over de beste Nederlandse voice-overs en stemacteurs, maar wij bieden ook Vlaamse, Engelse, Franse en Duitse stemmen aan. Doordat de meeste internationale voice-overs vanuit Nederland en België werken, zijn de lijnen kort en kunnen ook deze stemacteurs snel leveren. Ook beschikken al onze stemacteurs over een eigen studio met professionele opnameapparatuur.

Wil jij graag een tekst in meerdere talen laten inspreken voor jouw app, video, voicemail, e-learning of commercial? Wij helpen je graag aan een mooie voice-over. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.