kroontje logo betaalbare stemmen

Voicemail inspreken

Je telefoonmenu en voicemail professioneel laten inspreken?

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen heeft snel de juiste voice-over inclusief opname voor je telefoonmenu

Op zoek naar een vriendelijke professionele stemacteur/voice-over die past bij jouw bedrijf? Stemmenbureau Betaalbare Stemmen werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland en weet precies welk geluid jij nodig hebt. Zo blijft jouw potentiële klant graag met plezier wat langer aan de lijn!

Laat je telefoonmenu inspreken

Of je nou kiest voor een enkele boodschap of een heel telefoonmenu: wij kunnen je helpen met diverse telecom voice-overopnames voor IVR, voicemails en telefoon. We kunnen de opname voor je telefoonmenu ook nabewerken, opknippen en exporteren naar het juiste bestandsformaat. Wil jij graag je telefoonmenu professioneel laten inspreken? Onze mannelijke- en vrouwelijke voice-overs kunnen je helpen.

Voicemail professioneel laten inspreken? Boek de juiste stem eenvoudig en snel

Selecteer je mannenstem of vrouwenstem

Beluister ons geselecteerde overzicht van professionele stemacteurs en voice overs. Kies jouw bijpassende stem of vraag ons advies.

Snelle scherpe offerte

We maken op basis van jouw stemkeuze en de lengte van de tekst snel een scherpe offerte.

Boek je stemacteur

Na akkoord boeken wij de stemacteur en ontvangen wij graag de definitieve tekst.

Audio klaar voor gebruik

De stemacteur spreekt de tekst in. Het stemmenbureau controleert de audio en zorgt voor editing en geluidsnabewerking. Uitspraak en intonatiefouten spreken de stemacteurs kosteloos opnieuw in.

Wat doet ons stemmenbureau nog meer?

Nieuwsgierig hoe eenvoudig en snel een stemacteur voor je gecast kan worden? Neem gerust een kijkje bij wat wij doen of neem met ons contact op. Stemmenbureau Betaalbare Stemmen is ook bekend van de grootste vakopleiding voor startende stemacteurs en Voice overs in Nederland. Heb je ook ambitie om zelf je productie in te spreken en stemacteur te worden? Kijk even op www.studio-oranjeoord.nl
Keuzemenu's en voicemails inspreken
Voicemail laten inspreken voice-over

Onze kracht

Opname, editing en perfect audiodesign all in!

Een complete voicemail ingesproken met passende muziek en geluid? Onze sound engineer en componist levert de hele productie van de voice-over compleet af met de beste sound!