kroontje logo betaalbare stemmen

Franse voice-over

Zoek je een Franse voice-over of stemacteur? Wij beschikken over mooie Franse stemmen

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen heeft altijd de juiste Franse stemacteur voor jouw productie

Frans is één van de grotere talen in de wereld en daarom bieden wij – naast de vele andere talen – ook Franse voice-overs en stemacteurs aan. Wij beschikken over een variërend aanbod aan Franse stemmen in diverse leeftijdscategorieën. Al onze Franse stemmen beschikken over een eigen voice-overstudio waarin ze met veel passie scripts inspreken. Zo zorgen wij dat jouw e-learning, webvideo, voicemail of commercial perfect klinkt.

Een Franse stem boeken? Wij helpen jou aan de juiste Franse stemacteur!

Selecteer een Franse stemacteur

Kies gemakkelijk één van onze professionele Franstalige stemacteurs of voice-overs uit ons compacte overzicht. Vraag direct de prijs op van de gekozen stem.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Vraag snel en makkelijk een offerte aan voor één van onze Franse voice-overs of Franse stemacteurs, afgestemd op de door jou gekozen productie.

De Franse voice-over gaat direct voor je aan de slag

Onze Franse stem duikt direct zijn of haar studio in om je script in te spreken. Wij kennen onze stemmen persoonlijk dankzij de korte lijnen die wij met hen hebben.

Ontvang je Franse voice-over snel

Als de stemacteur klaar is met het inspreken van de voice-over, dan wordt deze eerst gecontroleerd. Daarna ontvang je de opname zo snel mogelijk in je mailbox.

Wij doen meer dan alleen voice-over aanbieden: we leiden ze ook op

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen is tevens actief onder de naam Studio Oranjeoord. Vele voice-overs en stemacteurs zetten hun eerste stapjes in stemmenwereld dankzij onze opleidingen Leren Stemacteren. Ook ervaren stemmen die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen brengen zijn welkom, want ook die kunnen we helpen er alles uit te halen. Heb jij altijd al stemacteur of voice-over willen worden? Kijk dan op de website van Studio Oranjeoord. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.
Franse stemacteur
Voice-over Frans

Je Franse audio professioneel laten afmixen?

Wij hebben al jaren ervaring als het gaat om het professioneel afmixen en nabewerken van voice-overopnames. We hebben een breed netwerk aan audiotechnici die precies weten wat jouw video, commercial of animatie nodig heeft.