kroontje logo betaalbare stemmen

Stemacteur gezocht

Stemacteur gezocht?

Bij Stemmenbureau Betaalbare Stemmen boek je de juiste mannenstem of vrouwenstem inclusief opname en geluidsnabewerking.

Op zoek naar een passende professionele Nederlandse stemacteur voor je commercial, bedrijfsfilm, instructiefilm, animatie, app, voiceresponse-systeem of e-learning? Direct de hele productie laten opnemen van begin tot eind met geluidsnabewerking? Stemmenbureau Betaalbare Stemmen werkt voor een groot scala aan opdrachtgevers in heel Nederland en weet precies welk geluid jij nodig hebt.

De juiste Nederlandse stemacteur: snel en eenvoudig

Selecteer je Nederlandse stemacteur

Beluister ons compacte overzicht professionele stemacteurs en voice-overs. Kies jouw passende stem of vraag ons advies.

Snelle scherpe offerte

We maken op basis van de door jouw gekozen stem, soort productie en de lengte van de tekst snel een scherpe offerte.

Boek je voice-over man of voice-over vrouw

Deal? We boeken de stemacteur die jij kiest en gaan aan de slag met je tekst.

Audio klaar voor gebruik

De voice-over man of voice-over vrouw spreekt de opdracht in in de studio. Het stemmenbureau controleert de audio en zorgt voor editing en nabewerking. Niet tevreden? Uitspraak en intonatiefouten spreekt de voice-over kosteloos opnieuw in.

Wat doet ons stemmenbureau nog meer?

Wil je graag weten hoe makkelijk en een voice over voor je gecast kan worden? Ga dan snel naar de pagina wat wij doen of neem met ons contact op. Stemmenbureau Betaalbare Stemmen is tevens oprichter van de grootste vakopleiding voor startende voice-overs en stemacteurs in Nederland. De opleiding Leren Stemacteren bij www.studio-oranjeoord.nl is een echte kickstart voor het professioneel leren inspreken van diverse audioproducties.
stemactrice gezocht
Op zoek naar een goede stemacteur? Bij Betaalbare stemmen vindt u de bijpassende stem

Perfecte Geluidsnabewerking

Opname, editing en perfect audiodesign all-in!

Een complete commercial met passend muziek en geluid? Onze sounddesigner en componist levert de hele productie van de stemacteur compleet af met de beste studiotechniek en stuurt ze in het juiste bestandsformaat naar elk radiostation in Nederland! Maar ook voor instructiefilms, uitleganimaties, luisterboeken, bedrijfsfilms en promo’s verzorgen wij professionele geluidsnabewerking. En dat zonder meerprijs!