kroontje logo betaalbare stemmen

Voice-over bedrijfsfilm

Zoek je een voice-over voor een bedrijfsfilm? Wij helpen je aan de juiste stem

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen biedt jou de beste Nederlandse stemmen voor jouw bedrijfsfilm

Onze mannelijke- en vrouwelijke voice-overs en stemacteurs hebben al vele honderden bedrijfsfilms ingesproken. Een bedrijfsfilm laten inspreken door één van onze stemmen is dan ook zeker geen uitdaging. Onze voice-overs kunnen zich met hun kennis goed inleven in de doelgroep en hen op deze manier beter aanspreken. Wil jij je bedrijfsfilm, animatievideo of corporate movie door één van onze stemacteurs laten inspreken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Een voice-over geschikt voor jouw bedrijfsfilm: wij maken het makkelijk

Selecteer de stem voor jouw corporate film

Beluister in ons mooie stemmenoverzicht naar een grote verscheidenheid aan stemacteurs die jouw bedrijfsfilm kunnen inspreken.

Snel offerte aanvragen

Wil je weten wat het gaat kosten om jouw bedrijfsfilm in te laten spreken? Je kan bij ons eenvoudig een offerte aanvragen van de door jou gekozen stem.

Boek de perfecte stem voor jouw bedrijfsvideo

Ga je akkoord met de offerte en de voorwaarden? Dan duikt onze mannelijke voice-over of vrouwelijke stemacteur direct voor je de studio in.

Sleep de audio direct onder je video

Geen gedoe met ingewikkelde nabewerking. Onze voice-overs en technici zorgen ervoor dat de voice-over direct al goed klinkt.

Wil jij ook bedrijfsfilms leren inspreken? Wij zijn een toonaangevende opleider voor stemacteurs en voice-overs binnen Nederland

Heb jij zelf ook altijd de droom gehad om bedrijfsfilms, corporate movies of uitlegvideo’s in te spreken? Wij zijn marktleider als het gaat om het opleiding van voice-overs en stemacteurs. Bij ons word je opgeleid door de bekendste stemmen van Nederland en stomen we je klaar voor stemmenwereld. Leer nu bedrijfsfilms inspreken door je aan te melden bij Studio Oranjeoord.
Stemacteur bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm voice-over

Je bedrijfsfilm audiovormgeven en laten afmixen: ook dat is mogelijk

Naast het opnemen van een voice-over voor je bedrijfsfilm, kunnen we deze ook volledig afmixen, inclusief geluidseffecten en muziek. Onze audiotechnici hebben jaren ervaring als het gaat om het produceren van mooie audio voor jouw bedrijfsfilm.