Over ons

Betaalbare Stemmen werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij leveren professionele stemacteurs en audio-opnames voor elke gewenste productie op radio, televisie, internet, events en telefonie. Betaalbarestemmen.nl heeft veel ervaring en zit boordevol ambitie. Bovendien kennen we de stemmenwereld als geen ander.

Oprichter en stemacteur Ingrid Putman (foto) is eigenaar, trainer en stemregisseur van de grootste vakopleiding voor stemacteurs in Nederland: Studio Oranjeoord. Speciaal voor de beste nieuwe stemacteurs uit eigen stal werden in het begin een groot aantal boekingen en opdrachten verzorgd. Daarna was de oprichting van een nieuw en fris stemmenbureau een hele logische stap. Ook bekende mediastemmen wisten ons al snel te vinden. Wij zijn geen groot en anoniem bureau. Wel compact, professioneel, snel en persoonlijk. Onze stemacteurs zijn allemaal vakmensen. Zij spreken jouw opdracht in vanuit hun eigen vakkundige studio of onze professionele soundstudio in Apeldoorn.

Onze audiotechnicus en sounddesigner verzorgt altijd perfecte opnames en desgewenst ook complete commercials met muziek en geluidseffecten. Graag zijn wij jou van dienst met de juiste stemacteur en productie voor een eerlijke prijs. Wij spreken je graag.

meer informatie over ons stemmenbureau betaalbare stemmen