Onze werkwijze

Wil je een kijkje nemen in de keuken van Betaalbare Stemmen? Dat kan! In de onderstaande stappen lees je hoe wij te werk gaan.

de werkwijze van betaalbare stemmen
stemmenbureau betaalbare stemmen

1. Stem selecteren

Een stem kiezen is net zo belangrijk als het kiezen van het juiste logo. Je wilt dat de tone-of-voice volledig aansluit bij het imago van het product dat je wilt verkopen.

Wij leveren stemmen die je niet alleen hoort, maar waar je ook naar luistert. Kan je de gewenste stem niet vinden? De stemacteurs op de site vormen slechts een kleine greep uit het totale aantal voice-overs dat wij in ons internationale bestand hebben. Via ons brede netwerk is de juiste stem nooit ver weg. Kortom: je vindt altijd de voice-over die bij jouw product past.

2. Snel een offerte

Voor het berekenen van de prijs hebben we wat gegevens van je nodig. Op welke medium gaat de productie draaien en wat is de lengte van de in te spreken tekst? Ook is het van belang goed in beeld te brengen wat je productie moet vertellen en wie je wilt aanspreken.

Betaalbare Stemmen levert hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dat kan door een lage overhead en een efficiënt productieproces. Je ziet het terug in onze kosteloze en vrijblijvende offerte, die je op werkdagen al supersnel ontvangt.

3. Boeking en briefing

Stuur ons de in te spreken tekst en je briefing voor de stem. We gaan vertrouwelijk met je documenten om. Heb je specifieke ideeën over de stijl van inspreken? Overleg met ons je wensen voor stijl en tempo. Bij bedrijfsfilms, e-learnings en commercials is het sturen van het videomateriaal ter verduidelijking altijd handig.

4. Snelle levering

Vaak staat de opname al binnen twee werkdagen voor je klaar. Schoongeknipt en geconverteerd naar het juiste bestandsformaat. Desgevraagd kunnen we het bestand per hoofdstuk of bericht opgeknipt aanleveren. Nog niet helemaal tevreden met de opname? Bij fouten in uitspraak en intonatie leveren we die tekstgedeeltes kosteloos opnieuw aan.