kroontje logo betaalbare stemmen

Engelse voice-over

Op zoek naar een Engelse voice-over of Engelse stemacteur?

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen biedt een breed scala aan Engelse voice-overs en stemacteurs

De Engelse taal is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De kans is dan ook groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je op zoek bent naar een Engelse voice-over of stemacteur voor jouw uitlegvideo, voicemail, e-learning, pre-roll of commercial. Wij hebben een mooi aanbod aan Engelse voice-overs en stemacteurs met verschillende accenten in verschillende leeftijdscategorieën. De meeste Engelse stemmen op onze site beschikken over meerdere jaren inspreekervaring en kunnen je dus gemakkelijk van dienst zijn bij verschillende soorten producties.

Een Engelse voice-over boeken: dat is heel eenvoudig!

Selecteer je Engelse stem

Kies één van onze mooie Britse of Amerikaanse voice-overstemmen voor jouw productie uit onze compacte stemmenoverzicht.

Snel offerte aanvragen

Wil je weten wat jouw Engelse voice-over of Engelse stemacteur gaat kosten? Vraag dan hier de tarieven op voor jouw Engelse stem.

De Engelse voice-over gaat voor jou aan de slag

Ga je akkoord met de voorwaarden? Jouw Britse of Amerikaanse stemacteur duikt direct voor je de studio in om jouw voice-over op te nemen.

Snel voice-over ontvangen

Als de Engelse stemacteur eenmaal klaar is met het inspreken van jouw voice-over, dan ontvang je zo snel mogelijk de opname in je mailbox.

Studio Oranjeoord, de bekendste vakopleiding in Nederland

Stemmenbureau Betaalbare Stemmen doet nog veel meer dan alleen het verstrekken van professionele Nederlandse, Vlaamse, Duitse en Engelse voice-overs en stemacteurs: we leiden ze namelijk ook op! Een selectie van de beste Nederlandse voice-overs zorgt ervoor dat een nieuwe stem volledig wordt klaargestoomd voor het stemmenvak. Ben je benieuwd wat onze opleiding tot stemacteur nog meer inhoudt? Bezoek dan onze website: www.studio-oranjeoord.nl
Engelse voice-over
Engelse stemacteur

Wij mixen je productie volledig af

Wil je graag je productie laten afmixen? Bij ons is dat geen probleem. We bieden ook de mogelijkheid de gehele audioproductie uit handen te laten nemen. Van A tot Z!