Stemcasting bureau gezocht?

Stemcasting bureau gezocht

Wij zijn een castingbureau voor stemmen, zoals voice-overs en stemacteurs. Wij casten stemmen in heel Nederland met eigen studio’s. Daarnaast beschikken wij over ervaren stemmen die al decennia geleden in het vak zijn getreden, maar ook nieuwe stemmen voor als je op zoek bent naar uniek geluid. Stemcasting director Ingrid Putman heeft korte lijnen met haar stemacteurs. Daardoor leveren ze niet alleen snel, maar weet ze ook wat een stemacteur in zijn of haar mars heeft.

Stemcasting voor Vlaams, Duits, Frans en Engels zoeken

Betaalbare Stemmen is afgelopen tijd erg gegroeid. We hebben tegenwoordig een breder aanbod met voice-overs in meerdere talen. We casten onder andere stemmen voor voice-0vers in het Vlaams, Duits, Frans en Engels. Daarnaast bieden we ook andere grote talen aan. Denk Hierbij aan Russisch, Turks en Chinees.

Een stem volgens jouw wensen

In ons overzicht kan je allerlei soorten stemmen vinden. Van jonge stemmen, tot oude stemmen. Toch is het niet altijd even makkelijk om de juiste stem te vinden als je zelf nog niet helemaal weet wat je wilt. Wij zijn een castingbureau met vele jaren ervaring als het gaat het zoeken naar de juiste stem. Wij helpen je dan ook graag met gratis advies, zodat jouw productie perfect wordt.

Wat maakt ons castingbureau uniek?

De wereld ken veel anonieme en grote castingbureaus. Wij willen daar niet bij horen! Wij blinken namelijk uit in onze persoonlijke service met advies op maat. Niets liever willen wij dan dat jij straks een voice-over onder je commercial, webvideo of animatie hebt staan waar je met tevredenheid naar terugluistert. Ben jij op zoek naar een voice-over? Met ons stemcasting bureau vind jij de juiste stem.

Wat zijn de voordelen van een stemcasting bureau?

Het boeken van een voice-overstem via een stemcasting bureau biedt veel voordelen. Allereerst: een groot aanbod in verschillende talen en leeftijdsgroepen. We bieden daarnaast extra services aan: we kunnen we op allerlei vlakken assisteren, door bijvoorbeeld hele producties (zoals radiocommercials) uit handen nemen. Een ander voordeel van het boeken van een stem bij een stemmenbureau, is dat je zeker weet dat de stem die je boekt over een juiste vaardigheden én studio beschikt om jouw voice-over in top kwaliteit op te nemen. Wij beschikken namelijk over thuisstudio fragmenten van iedere stem en weten dus of een voice-over studio aan de minimale eisen voldoet. Een voordeel van voice-overs met eigen studio is dat ze daardoor zeer snel kunnen leveren en jij sneller door kan met jouw project.

Naast dat we onze stemacteurs en voice-overs goed kennen, vinden wij transparantie erg belangrijk. Duidelijk afspraken en weten wat je kunt verwachten staat bij ons hoog in het vaandel. Heb je vragen over onze diensten? Je kan hier contact met ons opnemen. Wij staan je graag ter woord.

Stemacteur zoeken

Aanmelden als voice-over bij ons stemmenbureau

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe stemmen om ons bestand uit te breiden. Het is daarom mogelijk om je bij ons stemcastingbureau in te schrijven. Casting director en voice-over coach Ingrid Putman zal kijken of ze een passende plek kan bieden in ons bestand. Ook voor beginnende stemmen bieden wij plekken aan op onze website. Wellicht spreek jij binnenkort professioneel voice-overs in voor bedrijfsfilms, animatievideo’s, voicemails en e-learnings! Je kan je hier aanmelden voor ons stemmenbureau. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en je demo op te sturen en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.